Overslaan en naar de inhoud gaan

De vier types van coaching

Inhoud

Hier zijn 4 soorten coaching op de werkvloer die u en uw organisatie zouden moeten overwegen:

Uitvoerend leiderschapscoaching

Uitvoerend leiderschapscoaching is een van de meest voorkomende en meest begrepen vormen van coaching op de werkvloer. Het is een effectieve manier om de prestaties van uw belangrijkste leiders te versterken, hen te helpen bij het maken van belangrijke overgangen en hen in staat te stellen gedragingen te veranderen die hun prestaties mogelijk belemmeren.

Geintergreerd Coaching

Geïntegreerde coaching is een benadering waarbij coachingsessies worden ingebed in - of rond - een breder leiderschapsontwikkelingsprogramma of -initiatief. Het kan de geleerde lessen in leiderschapstraining opnieuw bevestigen en versterken.

Team Coaching

Teamcoaching is effectief op alle niveaus. Het is een ander belangrijk type coaching op de werkplek, omdat zelfs goed presterende individuen soms moeite hebben om effectief samen te werken.
 

Virtual Coaching

Virtuele coaching is een voorkomende vorm van coaching op de werkvloer. Zelfs vóór de recente piek in het werken op afstand, werden organisaties globaler, kwamen virtuele vergaderingen steeds vaker voor en was virtuele coaching in opkomst.